RadioShows on Demand

  Vannak olyan rádióműsorok, amelyek hallgatóságuk és zenei összetételük miatt illetve  személyes érintettség miatt is kitüntetett helyet foglalnak el itt. Igyekeztünk jó kapcsolatokat  kialakítani más rádiókkal illetve sikerült jópár kedves kollégával kapcsolatot építeni, a  Mix-Elek és más műsorok kapcsán is.
  A Mix-Elek adásokról is olvashatsz itt bővebben, a  jobboldali linkeken megtalálhatóan, és azokról a műsorokról, akikkel jó kapcsolatot ápolunk.

 Ilyen műsorok, a "Harta-Budapest tengely"-en megtalálható, Ripy'x és Jackall páros  munkássága,
 amit a www.loveradiorx.freebase.hu címen érhettek el; nem más ez, mint az Emotive House és Switch On sorozat  "lakhelye".  Jónéhány Mix-Elek adást tevékenyen segített a két srác, akik erős zeneisége és színes egyénisége a fiatalabb  dj-generációkra jellemzően jön belőlük.
Ripy'x és Jackall ötletei már jópár éve "borzolják" a füleket, de mindezt nagy közönségsikerrel  teszik, tekintve, hogy Ripy Switch On adásait a német Sputnik.de rádió is műsorára tűzi, heti rendszerességgel.
       A zenéik leginkább a szolidabb, de mégis progresszívan előtörő irányzatok közül érkeznek, amit a soulful és a deep hangzás egyaránt jellemez.