Az egész Mix-Elek sztori...2006-ban kezdődött... egy formálódó kisközösségi, FM sugárzású rádiót szerveztek, lelkes amatőrök, Áporkán, amihez abban az évben sikerült sugárzási engedélyt szerezni, az FM 97.0Mhz-es hullámhosszon. Ezen kisrádió, a KisDuna Rádió, aminek egyik zenei alapozója volt Mc Bibók (Bibók János), aki műsorának nevéül, kedvenc bábfilmünket választotta, és ebből származtatott a Mix-Elek név.

A műsor kiötlője Mc Bibók, (Bibók János) a környék kultikussá vált klubjának az Universum Dance Club-nak volt nem kevésbé hasonló figurája, mint rezidens disc jokey. Jani volt az egyik első környékbeli dj, aki igyekezett meghonosítani az elektronikus zenét, mint az új idők szelét... (1992-'93-at írunk!! azaz... több mint 15 éve már...)  A Rave korszak nagy üdvöskéit (és itt nem a Scooter-féle gagyizást kell eszünkbe juttatnunk, hanem az akkoriban nagy neveket, mint pl. Marusha, Speedy J, Bonzai Records, és még sorolhatnánk) előszeretettel gyűjtötte bakelitlemezeken, és a Club Speed, Bankok Hilton, Budai-TomyBoy időszakbeli ismerettségnek köszönhetően elég terjedelmes gyűjteményre tett szert. A '94-'95-ben nagyot tekeredő  elektronikus zenei hullámvasút, erősen leültette a BPM számot, így amikor bejöttek a nagy elektronikus himnuszok   (Robert Miles - Children, BBE - SevenDays, Emanuell Top - Stress stb.), akkor ezen zenékkel is karöltve száguldott tovább az Őrült, fém-simlis baseballsapkás manus... :)))  

 A műsorral Jani a kezdetektől az elektronikus zenéket illetve ezen irányzatokhoz szorosabban köthető előadókat, az előadók mixeit, és ritkábban hallható trackek bemutatását célozta. A környékbeli dj-k színe-java, és ismertebb előadók is megfordultak személyesen is a Stúdióban, Mc Bibók invitálására,... 

...aztán...egy szép, 2007. novemberi, csütörtöki délutánra meghívást kapott Levi jr. is, a környék egyik volt klubjának a Power Horse (anno Elvis House)-nak rezidenseként, fénytechnikusként. Ezen "hőskorbeli" tapasztalatok elmesélésével indult el az aznap esti műsor, ami igen-igen fergetegesre sikeredett, tekintettel az elfogyasztott nedűkre,...és a jópofa és röhögésre késztető "Elviszes" sztorikra. A műsor olyan jól sikerült, hogy a hallgatói visszajelzésekre alapozva, Mc-nk rendszeres vendégeként debütált Levi jr., a Mix-Elek adásaiban. Levi Jr. prezentálásában adott a KisDuna Rádió először (kisebb technikai akadozással) külföldről, adásba behozott Skype interjút, amiben Bega, azaz a régebben Cerwin-Bega nevű dj kollegát szólaltattuk meg, amikor még a nevezett hivatásos katonai szolgálatot adott Cipruson. Bevezetésre került a VendégMixek Félórájak, amiben feltörekvő, és a műsorban bemutatkozni kívánó dj-k munkáit és általuk ajánlott trackeket mutatunk be.

 A házigazda terebélyesedő családjától persze nem vehettük el az időt, így Jani távollétében egy idő múltán Levi Jr. rendszeres műsorvezetést is prezentált, a Mix-Elek nevet megtartva, kicsit módosult műsorrenddel. A Mix-Elek tematikája szerint 3 részre osztódott a műsor: Új trackek válogatása, Mix-Óra, és Chillout-Lounge Blokk. Ezt Levi jr, icipicit megbolondította, (nevezetesen az időközben a műsor elejére tett lounge-chill blokkot ismét hátra rakta) de mivel mód volt hosszabb műsoridő játszására, így az alapból 18h-20(21) h-ig tartó műsorok egyre sűrűbben lettek "maratoniak", azaz egy huzamban 6-7 órásak is. Az ilyen hosszú-blokkok végén, igen hasznos maradt, az Mc Bibók által meghonosított chill-lounge blokk, amit jelen idő szerint Mix-Elek (LoungFotel)-nek hívunk.  A Mix-Elek KisDuna Rádiós megjelenései, 2009 elején szűntek meg, a rádió vezetésével való összeegyeztethetetlenségek, és stúdióhiányosságbeli gondok miatt.

Azóta a Mix-Elek töretlenül keresi útjait, így egyre több net és egyéb rádiókon hallható, jelen pillanatban a Rádió Esztergom, és a DFM Radio adásában.

Az adások 80-90%-át anno rögzítettük, illetve ma is így teszünk, így ha hallod, akkor egész nyugodtan kérheted az adott adást !!  (feltéve, ha überkomoly szintű, "stúdióban-Szúnyogok-Nemiélete-Megfigyelő" lendületünk, és őrült dumáink, Zenéink megtetszenek... :))