Levi Jr. 1976-os születésű, és ennek megfelelően  elöregedett jampi... :D


 

"... MIVEL APÁM RÉGI BASSZUSGITÁROSKÉNT JOBBNÁL-JOBB ZENÉKKEL TRAKTÁLT A "BÖLCSŐM MELLETT IS MÁR", (NA ÉS PERSZE AZ ŐS CSODÁLKOZOTT IS, HOGY NEM VISÍTOK A JÓFAJTA HANGSZERES ZENÉK HALLATÁN) NEM NAGYON HEZITÁLTAM, AMIKOR ELSŐ ELEKTROMOS GITÁROM VÁZÁT (TEST-KÉSZ_NYAK, HÚROK NÉLKÜL... :D) '91-BEN KINÉZTEM MAGAMNAK... VALAHOGY ÍGY KEZDŐDÖTT A ZENEI ÉLETEM ...:"


Anno Levi jr. a fent nevezett gitárnak csak a vázát tudta megvenni, így az elektronikát és a hangszer felújítását már ő készítette el, ami azóta is tech-kütyűinek legféltettebb darabja. Persze e gitár beszerzése azzal járt, hogy előbb-utóbb erősítőre és hangfalakra is szüksége lett. Ám a viszonylagos szerény anyagi lehetőségek akkoriban nem tették lehetővé a gyári dolgok megvásárlását, így megtanulta az elektronika alapjait, amit most már erős haladó szinten űz. Azóta is sokszor gyárt saját magának elektronikai eszközöket (erősítők, hangfalak, fénytechnikák, effektek, hang-modderek, CD lejátszók). Ma már nagy részben gyári termékek segítik a munkáit, mégis gyakran előfordul, hogy régi showtechnikai gyártmányai szolgálják a saját maga által producelt zenei és művészeti rendezvényeken.'95-ben kezdte az aktívdiszkózást a(z azóta már megboldogult -de- méltán emlékezetes) POWER HORSE DaNcE CLUB színeiben, ahol warm up és residens dj-ként és fénytechnikusként dobta be magát a klubszcénába. Mivel itt partyk csak péntekenként voltak (majd' 10 éven keresztül), ezért a kieső szombatokon igen sok házibulit vállalt és nemritkán ezen rendezvényeknek lettek köszönhetőek a későbbi más meghívásai, fellépései is. (NiGHT City Club - Kunszentmiklós, Tiszaújváros - Götlich Club, Solt -  Türkish Bazaar) 


 
 
 
Sok helyen megfordult dj-ként is, a pályafutása zenei téren
 '94 - '95-ben fordult nagyot, az akkoriban éledező techno-house zenei korszak beköszöntével..., és belekóstolt a profi technikákkal való mixelés világába.  Ennek megfelelően vette meg első, 72 darabos elektronikus - zenei bakelitlemez gyűjteményét is Bibók János nevű barátjától. (Aki, amikor csak lehetett, segített pályafutásában, zenei ötletekkel, beszélgetésekkel és pipec bulikkal, amiket együtt szerveztek...) 
Az ominózus lemezeladást  MC'-nk később igen-igen megbánta      (;-D), de a korongok megőrzésével Levi biztosította a cimborát, hogy a régi HOUSE sosem hal meg, ha nála hallható...) 


  
Az, azóta már környékbeli legendává vált Power Horse Dance Club megszűnése utáni időszak az útkeresés időszaka, ez időtájt kezdett a producerkedés, illetve a zeneszerzés felé orientálódni, majd rövid idő múlva az  átalakult, -megszűnt, -újranyitott
 C-51 (Le Grand) Music Caféban , ( manapság Monarchia Dance Club ) pörgette lemezeit. Ezen hely 4-5 éves kényszerű állása alatt alakították ki néhány jó ismerősével (Bibi, Gala, Szmörci, és Petya) a "Szilveszteri Privát Buli" intézményét egy közeli zárva tartott klubban;

 

ahol igen Őrületes Bulik kerekedtek akkoriban; a recept: éjfélig funky és slágerek, aztán éjféltől az Elektronikáé a terep !


 
Jópár év bulijárás után saját stúdiót épített ki, amiben hamarosan első saját számai is létrejöttek. (Disco Plastic, Club Speed Song) Ezek a dallamok felismerhetővé teszik azt a (legtöbbször house, tech-house, elektro, minimal stílusú) elektronikus dallamot, amit szinte mindenféle más zenéktől való inspirációk alapján játszik. Bár néhány stílusváltás is színesítette a palettát, saját számaiban, és mixeiben is az "oldschool" house vonásai köszönnek vissza, amit tarkítanak még a frissen meghallgatott, beszerzett zenékből (külföldi dj-k munkái)  készített remixek és újraértelmezett vágott verziók is.
 Jelen idő szerint Levi jr, a Rádió Esztergom nevű internetes rádió egyik dj-je, és minden csütörtökön beugró műsorvezető társa Mc Bibóknak, a  Mix-ELeK élő mix-műsorban. Meghallgathatod Őt, a www.radioesztergom.com éswww.dfmradio.extra.hu oldalon; ha MSN-en megtalálod, ( levi-jr@vipmail.hu ) a neve mellett láthatod, az éppen aktuális műsor infóit, és hallgatási linkjét, és természetesen az élő műsorhoz hozzá is szólhatsz, hogy részesévé válhass a műsornak (számkérés, üzenetek, stb) ! ;-)